Γυμναστική
Όργανα
Η γυμναστική βελτιώνει την αισθητική του σώματος, την υγεία, και προλαμβάνει πολλές παθήσεις!

Το Health Spa Center διαθέτει ένα σύγχρονο και πολυτελή χώρο γυμναστηρίου με εξελιγμένα όργανα, που μπορούν να γυμνάσουν από ένα πολύ μικρό παιδί έως τον υπερήλικα, από τον ερασιτέχνη αθλητή έως τον επαγγελματία υψηλού επιπέδου. Στα τμήματα ενηλίκων και παιδιών, υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε δραστηριότητες παράλληλα όλης της οικογένειας.

Στο H.S.C. σχεδιάζονται και πραγματοποιούνται προγράμματα εκγύμνασης για τον υγιή πληθυσμό από γυμναστές Τ.Ε.Φ.Α.Α., προγράμματα θεραπευτικής άσκησης (medical exercise) και ορθοσωμίας, διαβήτη, παχυσαρκίας, υπέρτασης, μετεγχειρητικών περιπτώσεων, εγκύων γυναικών, κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου, παθήσεων μηνίσκων, χιαστών συνδέσμων, αυχενικού συνδρόμου, κύφωσης, σκολίωσης, ασταθειών ώμου γόνατος, σπονδυλολίσθησης οσφύος κλπ. από ειδικευμένους, έμπειρους γυμναστές, σε συνεργασία με φυσικοθεραπευτές. Παράλληλα εφαρμόζονται προγράμματα πρόληψης τραυματισμών, βελτίωσης αθλητικής επίδοσης και φυσικής κατάστασης, για ερασιτέχνες και για επαγγελματίες αθλητές.

Το H.S.C. έχει την δυνατότητα με την υποδομή, την ειδίκευση και την εμπειρία του προσωπικού, να αναλάβει επιτυχώς την προετοιμασία οποιασδήποτε ομάδας και αθλήματος ολοκληρωτικά καλύπτοντας τους τομείς εκγύμνασης, διατροφής και φυσικοθεραπείας. Με αυτόν τον τρόπο δίνει μια νέα πρόταση στην υγεία, στο fitness και στον αθλητισμό.


Αεροβική

Παιδικά τμήματα

Πολεμικές τέχνες
copyright © 2013 // Health Spa Center // all rights reserved web design // ma5t.gr